Tietoja meistä

 

Sidose Oy on vuonna 1992 perustettu kotimainen perheyritys, joka on erikoistunut paperin viimeistelylaitteisiin ja tarvikkeisiin.

Tuotevalikoimamme koostuu viimeistely- ja sidontaratkaisuista personoitujen kova-tai pehmeäkantisten julkaisujen digitaaliseen print on demand tuotantoon. Tuotteemme käsittävät suomalaiset Maping Co:n valmistamat korkealaatuiset ja monipuoliset Fastbind-koneet ja niitä täydentämään valitut maailmalla hyvin tunnettujen valmistajien viimeistelylaitteet, joiden maahantuonnista huolehdimme itse. Tarjontaamme kuuluu myös laaja tarvikevalikoima kansituotantoon ja viimeistelyyn. 

Kaikkiin toimittamiimme koneisiin tarjoamme myös edullisen asennus- ja käyttöopastuspalvelun. Meillä on myös oma ammattitaitoinen ja joustava huolto, joka huolehtii niin varaosista kuin koneiden huollosta. Huollon yhteydessä annamme myös vinkkejä, miten voit itse tehdä perushuollon meiltä hankkimaanne koneeseen. 

Tämän kokonaispalvelun avulla saat meiltä hankkimasi koneet heti käyttöön ja ne pysyvät hyvässä kunnossa useiden vuosien ajan. 

Myyntinäyttelymme sijaitsee Espoon Leppävaarassa, Kauppakeskus Sellon vieressä (Hevosenkenkä 3, 02600 Espoo).

.

 

Postiosoite:

Sidose Oy

PL 10

02601 Espoo

Puh: 010 3254 650

 

E-mail: info@sidose.fi

Y-tunnus: 0914050-1

Sidose Oy © 2014