Fastbind Casematic H46 Pro

Tuotekoodi: 702013
Saatavuus: 2 - 3 viikkoa
Määrä: + -
 

Fastbind Casematic H46 Pro

Fastbind Casematic H46 Pro™ mahdollistaa personoitujen erittäin isojen kovakansien valmistuksen nopeasti ja tarkasti. Maksimi kannen koko avattuna voi olla jopa 1040 x 490 mm. Laajan käyttösovellusvalikoiman ja kansien kokovaihtoehtojen ansiosta H46Pro on erinomainen valinta print on demand-tuotantoon.

Fastbind H46Pro toimii kuten Fastbind H32Pro. Siinä on kohdistusmerkeillä varustettu valopöytä, jonka avulla kannen asemointi on helppoa ja nopeaa. Imupöytä pitää ylivetoarkin paikoillaan ja lisävarusteena saatavan kulmaleikkurin avulla leikkaat kulmat nopeasti ja tarkasti juuri oikeasta kohdasta. Käytön helppoutta täydentää edistyksellinen sisäänrakennettu reunantaivuttaja, joka sekä taivuttaa että puristaa reunat kiinni kansipahviin yhdellä työliikkeellä. Reunantaivutusyksikkö on säädettävissä eri kansipaksuuksille ja säätö tapahtuu helposti ja nopeasti.

Lisävarusteet

Fastbind Ha10™ kulmaleikkurilla viimeistelet kansiarkin kaikki nurkat tarkasti ja tasaisesti oikeaan mittaan.

Sivu/takaohjain helpottaa asemointia käytettäessä läpikuultamatonta kansiarkkia, mutta sitä voidaan käyttää haluttaessa myös muiden kansiarkkien kohdistus apuna.

Fastbind tarjoaa myös kaikki tarvittavat materiaalit ja tarvikkeet Print-On-Demand kansituotantoon. Tuoteperheeseen kuuluvat tulostusarkit (laser tai mustesuihku), kiinnitysarkit, kansipahvit ja laminointimateriaalit.

Fastbind H46Pro koneella valmistetut kannet soveltuvat käytettäväksi kaikkiin Fastbind sidontamenetelmiin (liimasidonta, FotoMount sidonta ja BooXTer sidonta). 

Raaka-ainehinta esimerkki,  A4 pystyformaatin kovakansi

- Lasertulostettava tarra-arkki

- Valkoiset liimasidonta kiinnitysarkit

- Harmaapahvit

- Kirkas laminointi

Kaikki tarvikkeet yhteensä alle 2,3 €/sidos + alv*