Fastbind Casematic H32 L

2 495,00€
Tuotekoodi: 702017
Saatavuus: 5
Määrä: + -
 

Fastbind Casematic H32 L


Fastbind Casematic H32 L™ mahdollistaa monipuoliset personoidut käyttösovellukset: kirjat ja
valokuva-albumien kannet, CD, DVD ja Blu-ray kotelot, rengaskansiot sekä monet muut. Tämä kompakti kovakansikone on ideaalinen ratkaisu valokuvastudioille ja ammattivalokuvaajille sekä digipainoille ja pienkustantamoille. 

Kovakansilaitetta on erittäin helppo käyttää. Nerokkaan yksinkertainen kansipahvien ja selkätikun asemointitapa tekee niiden kohdistamisesta kansiarkkiin erittäin nopeaa. Erinomaisena apuna toimii imuavusteinen valopöytä sekä kohdistusmerkit. Laitteessa on sisäänrakennettu reunantaivuttaja, joka sekä taivuttaa että puristaa reunat kiinni kansipahviin yhdellä työliikkeellä. Reunantaivutusyksikkö on säädettävissä eri kansipaksuuksille. 

 

 Lisävarusteet

Fastbind Ha10™ kulmaleikkurilla viimeistelet kansiarkin kaikki nurkat tarkasti ja tasaisesti oikeaan mittaan.

Sivu/takaohjain helpottaa asemointia käytettäessä läpikuultamatonta kansiarkkia, mutta sitä voidaan käyttää haluttaessa myös muiden kansiarkkien kohdistus apuna.

Fastbind tarjoaa myös kaikki tarvittavat materiaalit ja tarvikkeet Print-On-Demand kansituotantoon. Tuoteperheeseen kuuluvat tulostusarkit (laser tai mustesuihku), kiinnitysarkit, kansipahvit ja laminointimateriaalit.

Fastbind H32L koneella valmistetut kannet soveltuvat käytettäväksi kaikkiin Fastbind sidontamenetelmiin (liimasidonta, FotoMount sidonta ja BooXTer sidonta). 

Raaka-ainehinta esimerkki,  A4 pystyformaatin kovakansi

- Lasertulostettava tarra-arkki

- Valkoiset liimasidonta kiinnitysarkit

- Harmaapahvit

- Kirkas Nylon laminointi

Kaikki tarvikkeet yhteensä alle 2,3 €/sidos + alv*  

*) kaikki tuotteet myydään täysinä pakkauksina