Fastbind Express Plus

Arvioitu toimitusaika 2 - 3 viikkoa
Reaaliaikainen varastoseuranta Ei
Varastotuote Kyllä
Tuotekoodi: 709002
Saatavuus: Varastossa
Määrä: + -
 

 

Uusi Fastbind Express Plus™ on huippumonipuolinen, mutta todella kompakti ja helposti siirrettävä kirjansidonta-asema. Se sisältää Casematic-menetelmällä toimivan kovien kansien valmistusyksikön johon on yhdistetty FotoMount- ja BooXTer-sidontayksiköt. Voit sekä tehdä kovia kansia, että sitoa yksi- ja kaksipuolisia tulosteita. Uuden MountingWall™ menetelmän avulla sidot huippulaatuisia 180 astetta aukeavia FotoMount™ albumeita. Helpon BooXTer-sidonnan avulla taas sidot kaksipuoliset tulosteet tyylikkäiksi ja kestäviksi kirjoiksi.


Voit tehdä hienoja kovakantisia kirjoja haluamassasi koossa jopa 12”x12” (305x305 mm), täysin personoituja ylivetokansia ja muita kansia; CD/DVD/Blu-ray koteloita, menuja, sisustustauluja, rengaskansioita jne.


Voit myös käyttää uusia Fastbind PrintMount Covers™ -kansia tehdäksesi personoituja kovia kansia vieläkin nopeammin ja helpommin. PrintMount kansissa on valmiina liimapinta tulostamaasi kansiarkkia varten. Nyt voit siis tehdä personoituja kansia millä tahansa tulostimella, myös Photo lab -tasoisena.