Fastbind Casematic H32 Pro

Tuotekoodi: 702011
Saatavuus: Varastossa
Määrä: + -
 

Fastbind Casematic H32 Pro™ on Fastbind kovakansikoneiden lippulaivamalli mahdollistaen monipuoliset personoidut käyttösovelukset: kirjat ja valokuva-albumien kannet, CD, DVD ja Blue-ray kotelot, rengaskansiot, ruokalistat sekä monet muut. Tämä kompakti ja tehokas kovakansikone on ideaalinen ratkaisu mm. digipainoille, pienkustantamoille, valokuvastudioille ja ammattivalokuvaajille. 

Kovakansilaitetta on erittäin helppo käyttää. Nerokkaan yksinkertainen kansipahvien ja selkätikun asemointitapa tekee niiden kohdistamisesta kansiarkkiin erittäin nopeaa. Erinomaisena apuna toimii imuavusteinen valopöytä sekä kohdistusmerkit. Käytön helppoutta täydentää edistyksellinen sisäänrakennettu reunantaivuttaja, joka sekä taivuttaa että puristaa reunat kiinni kansipahviin yhdellä työliikkeellä. Reunantaivutusyksikkö on säädettävissä eri kansipaksuuksille ja säätö tapahtuu helposti ja nopeasti.

Fastbind H32Pro:lla valmistat kovakannet piensarjassa nopeasti sekä helposti, tarvittaessa vaikka yksittäiskappalein. H32Pro:lla valmistetut kannet soveltuvat käytettäväksi kaikkiin Fastbind sidontamenetelmiin (liimasidonta, FotoMount sidonta ja BooXTer sidonta).

Lisävarusteet

Fastbind Ha10™ kulmaleikkurilla viimeistelet kansiarkin kaikki nurkat tarkasti ja tasaisesti oikeaan mittaan.

Sivu/takaohjain helpottaa asemointia käytettäessä läpikuultamatonta kansiarkkia, mutta sitä voidaan käyttää haluttaessa myös muiden kansiarkkien kohdistus apuna.

Fastbind tarjoaa myös kaikki tarvittavat materiaalit ja tarvikkeet Print-On-Demand kansituotantoon. Tuoteperheeseen kuuluvat tulostusarkit (laser tai mustesuihku), kiinnitysarkit, kansipahvit ja laminointimateriaalit.

Fastbind H32Pro koneella valmistetut kannet soveltuvat käytettäväksi kaikkiin Fastbind sidontamenetelmiin (liimasidonta, FotoMount sidonta ja BooXTer sidonta). 

 

Raaka-ainehinta esimerkki,  A4 pystyformaatin kovakansi

- Lasertulostettava tarra-arkki

- Valkoiset liimasidonta kiinnitysarkit

- Harmaapahvit

- Kirkas OPP laminointi

Kaikki tarvikkeet yhteensä alle 2,3 €/sidos + alv*

*) kaikki tuotteet myydään täysinä pakkauksina

 

 

Tekniset tiedot:

Maksimi arkinkoko (Lev. x Kork.)

740 x 370 mm / 29.1 x 14.5 inches

Maksimi kovankannen koko avattuna (Lev. x Kork.)

700 x 330 mm / 27.5 x 13.0 inches

Maksimi reunantaitto leveys

700 mm / 27.5 inches

Harmaapahvin paksuus

jopa 5 mm / jopa 0.2 inches

Käyttöjännite

220–240 V / 110-120 V

Tajuus

50-60 Hz / 50-60 Hz

Maksmi virta

1 A / 1 A

Koneen mitat (Lev. x Syv.  x Kork.)

550 x 840 x 200 mm / 21.7 x 33.1 x 7.9 inches

Net/brutto paino

29.7/34 kg / 66/75 lbs