JBI PB3300 Metallikampasidontakone

3 790,00€
Tuotekoodi: 751012
Saatavuus: Tilapäisesti varastosta loppu
Määrä: + -
 
Avainsanat: pb3300

Helppokäyttöinen ja monipuolinen metallikampasidontakone, jossa  on kätevästi yhdistetty niin motorisoidut rei’itys- ja sulkemisyksikkö samaan koneeseen. Koneen alaosassa on käytännöllinen säilytyslokero vaihdettavalle rei'ityseleentille. Näiden oivallisen ratkaisujen ansiosta säästät arvokasta pöytätilaa.

 

Tehokas rei’itysyksikkö rei’ittää jopa 25 arkkia kerralla (normaalia 80 g/m2 kopiopaperia). Koneeseen on saatavilla useita erilaisia rei’ityselementtejä ja ne ovat erittäin helposti vaihdettavissa ilman mitään työkaluja. Rei'ityselementissä on pikalukitsimet rei'ityspinnien poiskytkentään. Niiden avulla otat helposti ylimääräiset rei'ityspinnit pois käytöstä eikä arkin reunoihin jää hiiren korvia. Pikalukitsimet ovat yleisimmille arkkiformaateille.

 

Sulkemisyksikön asetuksien vaihtaminen on helppoa ja nopeaa. Kahden sormiruuvin ja mitta-asteikon avulla asetat sulkemislevylle juuri oikean puristusvoiman molempiin reunoihin erikseen. Tämä mahdollistaa erittäin tarkan asetuksen tekemisen, joilloin sulkemisen laatu on aina ensiluokkainen.

 

JBI PB3300 on tarkoitettu ammattikäyttöön ja soveltuu hyvin kopiolaitoksiin, digitaalipainoihin ja kirjapainojen sidontatarpeisiin.

 

Huom! Koneen hintaan ei sisälly rei'ityselementtiä vaan se tulee ostaa erikseen.