Pureva Neo

Tuotekoodi: 701052
Saatavuus: 2 - 3 viikkoa
Määrä: + -
 

Fastbind Pureva NEO, mullistava keksintö liimasidontaan. Voit käyttää PUR tai EVA kuumaliimaa samassa koneessa.

Fastbind Pureva XT on Fastbind tuoteperheen uusi lippulaiva, jossa yhdistyy pitkä kokemus EVA kuumaliimasidontakoneista ja uutena PUR kuumaliiman tarjoamat hyödyt. Pureva NEO on markkinoiden ainoa PUR liimasidontalaite, jolla voit sitoa sekä pehmeä- että kovakantisia kirjoja. Voit myös käyttää PUR tai EVA kuumaliimaa samassa laitteessa. Se soveltuu mainiosti kopio- ja painotalojen pieniin ja keskisuuriin tuotantosarjoihin tai vaikkapa vain yhden kirjan tekemiseen. Käytettävä arkki- ja kansimateriaalivalikoima on entistä laajempi PUR-liimaominaisuuden ansiosta. Pureva XT on helppokäyttöinen, tuottava ja luotettava ratkaisu liimasidontaan.

Helppo käyttää

Pureva NEO:n kuntoonlaitto tapahtuu hetkessä ja laite lämpenee toimintavalmiuteen nopeasti. Erillistä säätöä arkkiformaatin tai sidontapaksuuden mukaan ei tarvita. Kone "säätää" itse itsensä jopa yhdestä arkista aina 1000* sivuiseen kirjaan saakka. Sidontatyypin vaihto pehmeäkantisesta kovakantiseen kirjaan käy alle minuutissa mahdollistaen joustavan tuotannon myös piensarjoissa. EVA liimalla sidottaessa liimainta ei tarvitse erikseen puhdistaa vaan kone voidaan sammuttaa sidonnan jälkeen ja se on taas valmis käytettäväksi noin 15 minuutin päästä siitä kun koneeseen on laitettu virta seuraavan kerran päälle.

* riippuvainen paperityypistä.

Uusi vaihdettava liimakasetti

Perinteisissä PUR liimasidontakoneissa koneen huolto on kallista ja vie paljon aikaa. Pureva NEO:n innovatiivinen liimainyksikkö on helposti puhdistettavissa tai jopa vaihdettavissa ainutlaatuisen "liimakasetti" -tekniikkansa ansiosta. Tämä mahdollistaa myös helpon ja nopean liimatyypin vaihtamisen toiseen. Liimakasetin vaihtamiseen kuluu aikaa alle yksi minuutti. Elektronisesti ohjattuun lämpotilasäätöön on esiasetettu oikeat lämpötilat niin PUR kuin EVA liimoille. Uudistetussa rakenteessa liimaimen kahva on sijoitettu etupuolelle mahdollistaen ergonomisen ja kevyen liimaimen liikuttamisen. Yläpuolelta tapahtuva liimanlevitys parantaa sidontalujuutta varsinkin EVA liimalla sidottaessa.

UUSI PGO Microcut karhennin päällystetyille paperilaaduille

Uusiin ominaisuuksiin kuuluu kehittynyt PGO Microcut karhennin. Se karhentaa arkin reunan optimaalisesti, jotta liima tunkeutuu paremmin paperin kuituun. Toisin kuin perinteiset karhentimet PGO Microcut karhentimesta ei tule juurikaan ääntä tai pölyä. 

PUR liima

PUR liimaa käytettäessä on hyvä huolehtia riittävästä ilmanvaihdosta. Fastbind PUREVA NEO on varustettu höyrynkeräimellä, joka voidaan kytkeä suoraa kiinteistön omaan ilmanvaihdon ulosvirtauskanavaan** tai esimerkiksi erikseen ostettavissa olevaan Purex-ilmanpuhdistajaan.

** kiinteistön omaan ulosvirtauskanavaan kytkeminen vaatii aina luvan kiinteistön omistajalta.

Tekniset tiedot:

 

Tuotantonopeus

1–3 sidosta minuutissa***

 

Min/maks sidontapaksuus

0.1–45 mm

0.1–1.9”

Sidottavan reunan maks. pituus

Jopa 455 mm

17.9”

Min/Maks. sidottavan arkin korkeus

140 mm / 320 mm

5.5–12.5”

Maks. pehmeäkansi materiaali paksuus ****

Jopa 400 g/m2

 

Jännite (V) / Taajuus (Hz)

220–240 / 50–60

 

Virta Maks.

3.8 A

 

Koneen mitat (Lev x Syv x Kor)

107 x 60 x 64 cm

42 x 23 x 25”

Paino

90 kg

198 lbs

Sisältää

Kova- & pehmeäkansi työkalusarja

 

Turvamerkinnät

CE

 

*** tuontantonopeus on riippuvainen kansi- ja liimatyypistä

 

 

**** riippuvainen materiaalista

 

 

Tuotetiedot tammikuu 2020 ja ne voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta.