Fastbind Casematic a46a

Tuotekoodi: 702023
Saatavuus: Varastossa
Määrä: + -
 

Monipuolinen tehotyöasema

Fastbind Casematic a46a on kotimainen kovien kansien valmistukseen kehitetty täysin varusteltu tehotyöasema. Siihen kuuluvat kovakansilaitteen lisäksi jalusta, ulos vedettävät sivutasot apulaitteille, hyllytasoja materiaaleille, ylivetoarkin kohdistimet (käytetään esim. nahkatyyppisillä materiaaleilla ylivetoarkin asemointiin), vaihdettavat steegipalat (säätämään kovikepahvien ja selkätikun välisen raon suuruutta) sekä kulmaleikkuri. Päälihylly sekä sivuissa olevat liukutasot mahdollistavat ergonomisen ja tehokkaan työskentelyn. Koneen alla on runsaasti varastotilaa materiaaleille ja päälihyllyn päälle sijoitat luontevasti tarvittavat kovikepahvit sekä selkätikut. Sivussa oleville liukutasoille voi asettaa esim toiselle puolelle erillisen liimanlevitysyksikön ja toiselle puolelle erillisen kannen mankelointiyksikön tai vaikkapa Fastbind Presson steegiurien muotoilua varten. Päälihyllyn etäisyyttä voidaan säätää, jolloin ergonominen työskentelyasento on helposti löydettävissä.

Kovien kansien valmistus tarpeen mukaan
Fastbind Casematic a46a -tehotyöasemalla valmiin kovan kannen koko on pienimmillään A6 ja suurimmillaan jopa 45x45 cm. Tällä nykyaikaisella tehotyöasemalla voit tehdä kätevästi niin kirjojen kannet, rengasmekanismikansiot, kotelot, seinätaidetta kuin valokuva-albumien kannetkin. Casematic a46a on erinomainen valinta print-on-demand tuotantoon lyhyille ja keskisuurille painosmäärille.

Helppo, nopea ja tarkka
Tehotyöaseman käyttö on helppoa ja intuitiivista: aseta painettu, liimapinnalla varustettu ylivetoarkki paikoilleen valopöydän päälle, aseta kansipahvit ja selkätikku, leikkaa kulmat, ja käännä reunat. Valopöydässä olevien kohdistusmerkkien avulla kohdistaminen käy kätevästi ja selkäteksti asettuu tarkasti haluttuun paikkaan. Patentoidun asemointihyllyn avulla asetat kansipahvit helposti paikoilleen ja pikakiinnityksellä olevat steegipalat mahdollistavat steegileveyden vaihtamisen käden käänteessä.

Voit tulostaa kannen ylivetoarkit laser- tai inkjet tulostettaville tarra-arkeille ja laminoida. Voit käyttää kansissa myös esim. nahkajäljitelmää, johon liima levitetään erikseen hankittavalla liimauslaitteella.  
 
Älykäs automaatio
Kannen valmistusta a46a -tehotyöasemaa helpottavat monet automatisoidut toiminnot. Voit säätää nopeasti valopöydän valaistun alueen kokoa juuri sopivaksi joko matalille tai korkeille kansille. Valopöytä ja imupöytä aktivoituvat automaattisesti sensorista ja asemointihylly laskeutuu jalkapedaalia painamalla. Kun kansipahvit ovat paikoillaan, sensorin vapauttaminen muuttaa imupöydän puhaltimeksi, jolloin kansiaihio liikkuu pöytäpinnan päällä kevyesti. Reunantaittoyksikkö aktivoituu automaattisesti, jolloin reunat taittuvat terävästi ilman ylimääräisiä ilmataskuja.

Näyttävien ja kestävien kovien kansien valmistaminen on nyt helpompaa kuin koskaan.

 

Tekniset tiedot:

Maksimi arkin koko (Lev. x Kor.)   1041 x 522 mm
Maksimi valmiin kannen koko avattuna (Lev x Kor.)   995 x 476 mm
Maksimi reunan taiton pituus   995 mm
Maksimi materiaali paksuus   Jopa 3.5 mm
Jännite   110/120 V  220–240V
Tajuus   50-60 Hz
Maksimi virta   2A
Tehotyöaseman mitat (Lev x Syv x Kor)   1752 x 860/955 x 1350 mm
Nettopaino   133 kg
Imu-/ puhalluspöydän toiminto   Automaattinen
LED valopöytä kohdistusmerkein    
- Valon kytkentä päälle/pois   Automaattinen
- Valon voimakkuus   Automaattinen ja säädettävä
- Valoalueen koko   Automaattinen ja säädettävä
Asemointihylly kovikepahveille ja selkätikulle    
- Ylös/ alas liike   Automaattinen
- steegiväli (sekätikku/kansi)   Säädettävä*
Valmistusmaa   Suomi
Merkinnät  

CE

* säädettävä vaihdettavilla steegipaloilla (3, 8, 10, 12, 14 ja 16 mm). Käytetään säätämään kovikepahvien ja selkätikun välisen alueen suuruutta.

Fastbind Casematic™ järjestelmä: patentoitu.
Oikeudet muutoksiin pidätetään ilman ennakko ilmoitusta.